Loading...
|

Ημερίδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής


Την Κυριακή 22 Απριλίου 2012, στα πλαίσια του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Διδακτική της Πληροφορικής, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία Ημερίδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας, την οποία διοργάνωσαν από κοινού το Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, οι Σχολικοί Σύμβουλοι Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και η Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας. Συμμετείχαν εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και φοιτητές των δύο τμημάτων της Παιδαγωγικής Σχολής. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι εργαστηριακές συνεδρίες που αφορούσαν τα διδακτικά αντικείμενα του νηπιαγωγείου, των μικρών και των μεγάλων τάξεων του δημοτικού σχολείου. Στόχος της Ημερίδας ήταν η γνωριμία των συμμετεχόντων με τις ρομποτικές τεχνολογίες, τα παιδαγωγικά και διδακτικά τους συμφραζόμενα, ώστε να αναδειχθεί ο ρόλος των τεχνολογιών αιχμής στη διδακτική πρακτική.
Ως εισηγητές και επικεφαλής των εργαστηριακών συνεδριών συμμετείχαν οι: Θαρρενός Μπράτιτσης, Λέκτορας ΠΤΝ Φλώρινας, Νίκος Φαχαντίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής ΠΤΔΕ Φλώρινας, Ιωάννης Κασκαμανίδης, Σχολικός Σύμβουλος Π.Ε. Φλώρινας, Χαράλαμπος Ζαραφίδης, καθηγητής Πληροφορικής, Παύλος Ηλιάδης, καθηγητής ΕΠΑΛ, Κώστας Παπαγιάννης, καθηγητής ΕΠΑΛ, Γιάννης Σομαλακίδης, από τον Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστήμης.

Αναρτήθηκε από foniflo - «Φωνή της Φλωρίνης» :: Τετάρτη, Απριλίου 25, 2012 . Αρχειοθετείται στις κατηγορίες , , . Μπορείτε να ακολουθήσετε τα σχόλια σε αυτή την ανάρτηση μέσω RSS 2.0 . Μπορείτε ελεύθερα να αφήσετε ένα δικό σας σχόλιο σε σχέση με αυτήν την ανάρτηση χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα.

0 σχόλια for " Ημερίδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής "

Leave a reply

Recently Added

Related Posts with Thumbnails