Loading...
|

Πρόσκληση πρακτικής άσκησης για τους τελειόφοιτους σπουδαστές/τριες του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας


Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας καλεί όλους τους φορείς απασχόλησης που δραστηριοποιούνται στους κάτωθι τομείς:

Βιομηχανικού Σχεδιασμού
Γεωτεχνολογίας & Περιβάλλοντος
Ηλεκτρολογίας
Μηχανολογίας
Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης
Διοίκησης Επιχειρήσεων
Λογιστικής
Χρηματοοικονομικών Εφαρμογών
Φυτικής Παραγωγής
Ζωικής Παραγωγής
Εμπορίας & Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων
Πληροφορικής & Τεχνολογίας Υπολογιστών
Δημόσιων Σχέσεων & Επικοινωνίας
Διεθνούς Εμπορίου
Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση & στην Οικονομία

να προσφέρουν θέσεις Πρακτικής Άσκησης για την εκπαίδευση - απασχόληση των τελειόφοιτων σπουδαστών/-στριών του Ιδρύματος.
Η Πρακτική Άσκηση στην Τριτοβάθμια Τεχνολογική Εκπαίδευση είναι εξάμηνη και κατά τη διάρκεια της, ο/η σπουδαστής/στρια εντάσσεται πλήρως στις συνθήκες εργασίας του φορέα απασχόλησης.

Παρακαλούμε θερμά στη θετική ανταπόκριση σας, επικαλούμενοι α) το θεσμό της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και β) τα σημαντικά οφέλη που θα αποκομίσετε για την επιχείρηση σας απασχολώντας νέους πρόσφατα καταρτισμένους, με φρέσκιες ιδέες και σύγχρονες γνώσεις στο αντικείμενο τους.

Επίσης, σας γνωστοποιούμε ότι το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας εξασφάλισε τη χρηματοδότηση της Πρακτικής Άσκησης των σπουδαστών των παραπάνω δεκαπέντε (15) ειδικοτήτων από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (Ε.Π.ΕΚΔιΒιΜ, ΕΣΠΑ 2007-2013).

Τα πλαίσια του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης μέσω ΕΣΠΑ που προβλέπονται συνοπτικά είναι τα εξής:
1. Όλη η διαδικασία δήλωσης και ασφάλισης στο ΙΚΑ (ένσημα), καθώς και το ποσό των 2.040 ευρώ ανά εξάμηνο, που είναι η επιδότηση του ασκούμενου σπουδαστή από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, θα πραγματοποιούνται και θα καλύπτονται αντίστοιχα από το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
2. Θα ακολουθείται συγκεκριμένο πρόγραμμα άσκησης για έξι (6) μήνες, το οποίο θα παρακολουθεί ο επόπτης της επιχείρησής σας, ο οποίος θα αποζημιωθεί με το ποσό των 100 ευρώ συνολικά. Όλες οι δραστηριότητες του σπουδαστή καταγράφονται στο Βιβλίο Πρακτικής Άσκησης που χορηγεί το ΤΕΙ ΔΜ.
3. Η επιχείρηση, λοιπόν, απαλλάσσεται από οποιαδήποτε γραφειοκρατική διαδικασία και δεν είναι υποχρεωμένη να αναγγείλει την Ειδική Σύμβαση Εργασίας στον ΟΑΕΔ.
Ελπίζοντας σε μια αποδοτική συνεργασία, εκφράζουμε εκ των προτέρων τις ευχαριστίες μας και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε σχετική πληροφόρηση.

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος
Πρακτικής Άσκησης ΤΕΙ ΔΜ
Ιωάννης Ζουμπουρτικούδης
Καθηγητής

Υπεύθυνος επικοινωνίας για προσφορά θέσεων Πρακτικής Άσκησης ή/και πληροφορίες:
Κων/νος Γιαννάκης, τηλ. 24610 68064, fax. 24610 28311, e-mail: praktiki@teikoz.gr, http://dasta.teikoz.gr/

Αναρτήθηκε από foniflo - «Φωνή της Φλωρίνης» :: Τρίτη, Ιουνίου 12, 2012 . Αρχειοθετείται στις κατηγορίες , , . Μπορείτε να ακολουθήσετε τα σχόλια σε αυτή την ανάρτηση μέσω RSS 2.0 . Μπορείτε ελεύθερα να αφήσετε ένα δικό σας σχόλιο σε σχέση με αυτήν την ανάρτηση χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα.

0 σχόλια for " Πρόσκληση πρακτικής άσκησης για τους τελειόφοιτους σπουδαστές/τριες του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας "

Leave a reply

Recently Added

Related Posts with Thumbnails