Loading...
|

Γιώργος Δακής: «Σημαντικά έργα δημοπρατούνται στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας»


Στην πορεία των έργων του ΕΣΠΑ στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το μεσημέρι της Τρίτης 5 Ιουνίου 2012, στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο της Διαχειριστικής Αρχής Χαράλαμπο Κιουρτσίδη και τους Αντιπεριφερειάρχες Φλώρινας Δημήτριο Ηλιάδη και Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Γιάννη Αντωνιάδη.

Σε δηλώσεις του ο κ. Δακής αναφέρθηκε στα έργα που έχουν ήδη ενταχθεί αλλά και σε αυτά που αναμένεται άμεσα να ενταχθούν καθώς με την ολοκλήρωσή τους θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Δημήτριος Ηλιάδης τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που έχουν για την περιοχή όλα τα έργα που εντάχθηκαν ή βρίσκονται υπό προγραμματισμό, καθώς η υλοποίηση τους αποτελεί αναπτυξιακό στόχο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Γιάννης Αντωνιάδης, έκανε λόγο για μια σημαντική στιγμή για τη Φλώρινα, ένα νομό με πολλά και σοβαρά προβλήματα, στα οποία η Περιφέρεια καλείται να δώσει λύσεις μέσω των έργων.

Στη συνέντευξη Τύπου συμμετείχαν οι δήμαρχοι Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος, Αμυνταίου Μάκης Ιωσηφίδης και Πρεσπών Βασίλης Τσέπας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Πασχάλης Χαρούμενος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββας Σαπαλίδης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας Στέφανος Μπίρος, υποψήφιοι βουλευτές και πολιτευτές, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Ακολουθούν οι σημαντικότερες παρεμβάσεις του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή, με σημείο αναφοράς τα έργα του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος (Π.Ε.Π.) στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας. Δείτε το σχετικό αρχείο.

Αναρτήθηκε από foniflo - «Φωνή της Φλωρίνης» :: Τρίτη, Ιουνίου 05, 2012 . Αρχειοθετείται στις κατηγορίες , , , . Μπορείτε να ακολουθήσετε τα σχόλια σε αυτή την ανάρτηση μέσω RSS 2.0 . Μπορείτε ελεύθερα να αφήσετε ένα δικό σας σχόλιο σε σχέση με αυτήν την ανάρτηση χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα.

0 σχόλια for " Γιώργος Δακής: «Σημαντικά έργα δημοπρατούνται στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας» "

Leave a reply

Recently Added

Related Posts with Thumbnails